miercuri, 21 ianuarie 2009

INDONESIA - o tara surprinzatoare!- II. Calatoria cu Qatar AIRLINES

17.12.2008

Qatar Airlines isi merita pe deplin renumele, multa ambilitate, servicii ireprosabile, conditii bune de calatorie si mancare foarte buna si multa.
Zborul pana la Doha a durat 6 ore 40 min, dar a fost placut, timpul a trecut repede cu 2 mese servite si Oryx multiplex: filme, muzica, TV in direct, documentare.
La Doha am ajuns cu intarziere, nu stim de ce, dar intarzierile sunt la moda zilele acestea, asa ca nu apucam sa vedem nimic din aeroport in afara de Transit Area ca ne suim intr-un Airbus 330 pentru inca 11 ore 30 min de zbor. In avion aflam ca avem escala si la Kuala Lumpur. Probabil ca daca stiam am fi zburat direct din Kuala la Yogyakarta si n-o mai coteam prin Bali.
Trebuie sa fi extrem de motivat ca sa rezisti, calatoria e intradevar lunga. La un moment dat aveam senzatia ca facem o calatorie interplanetara care nu se mai sfarseste. Oricum filozofic vorbind e indiferent unde iti petreci timpul singurele clipe adevarate sunt cele de extaz sau fericire, restul e la fel ori o adormire a creierului ori o agitatie continua.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu